Olika typer av kedjor & länkar

Bismarcklänken

Den klassiska kedjan som länge varit populär som studentpresent. Kedjan har idag fått ett uppsving och du finner den som halsband, örhängen, armband och även ringar. Bismarcklänken är idag en av de mest efterfrågade kedjorna och består av länkade 8:or.

Singaporelänken

Den tunt tvinnade kedjan glittrar ordentligt och det är väldigt populärt att använda kedjan ihop med ett hängande smycke.

Pansarkedjan

Kedjan som finns i alla möjliga storlekar, de tunnare länkarna brukar bäras med hänge och de tjockare är populära att använda bara som de är.

Cordellänken

Inspirerade av starka rep, vackert tvinnad med tunna länkar som formar en av de mest exklusiva och efterfrågade kedjorna.

Venezialänken

Med sin fyrkantiga form så ger kedjan en ovanligt glittrande lyster. De platta länkarna reflekterar ljus på ett unikt sätt och kedjan är populär att använda tillsammans med andra glittrande hängen.

X-länken

Den kraftiga kedjan består av sammanlänkade små x som tillsammans bildar en präktig länk med klassisk stil. X-länken kommer ofta med “stav” som ger ett ännu kraftfullare uttryck.

Kejsarlänken

Den kungliga kedjan är oerhört populär att bära precis som den är. Kedjan är uppbyggd av cirkulära metallringar som ger en tung och kompakt kedja.